Mer än vad jag trodde

För ett par veckor sedan så åkte jag och mina föräldrar ut till Hööks för att inhandla grejer till den kommande hästen. Och under den veckan hade jag fått i uppdrag att skriva ner allt som jag kom på och som var nödvändigt att köpa. Det var saker som t.ex foderhinkar, tvättsvampar, rengöringsgrejer, höpåsar, stigbygel + snodd, stalltäcke m.m. Dock var det ännu mer saker i påsarna när vi åkte hem än vad jag hade skrivit upp på min långa lapp. Hur kunde det ha blivit så? Jag gjorde absolut inga spontanköp till mig själv i affären utan vi hade all fokus på utrustning och tillbehör till hästen. Men det händer oftast att när man är i affären så kommer man på mer saker än vad man hade tänkt sig. Mamma kom på ett flertal grejer som var nödvändiga och som jag inte hade en tanke på. Så det fick mig verkligen att inse hur mycket grejer det verkligen behövs för en ryttare åt en häst för att det ska fungera normalt sett. 
 
Är det någon som känner igen sig i detta? Lite av sakerna som vi köpte.

Kommentarer
vanja säger:

jätte fina saker

Svar: Tack du!:)
Selma & Jenny - Närkeryttarna

2013-05-31 | 21:48:51
Bloggadress: http://vvanja.blogg.se
Julia säger:

Brukar faktiskt vara så att man hittar saker i affären som man faktiskt behöver haha :) Lyckas alltid få med mig något extra..

Svar: Haha ja men precis, samma här! :)
Selma & Jenny - Närkeryttarna

2013-05-31 | 22:13:13
Bloggadress: http://goldentex.horseworld.se
elli säger:

jätte fina! :)

Svar: Jag tycker som dig!:)
Selma & Jenny - Närkeryttarna

2013-05-31 | 23:23:12
Bloggadress: http://juliaandelli.devote.se
Saga säger:

Hellu! Nu är veckans blogg avslutad titta in och se om du vann denna vecka http://ericssonsaga.blogg.se/2013/may/veckans-blogg-blev.html#comment

Kram

2013-05-31 | 23:49:29
Bloggadress: http://ericssonsaga.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback